Da'Vine Joy Randolph все още се наслаждава на славата след победата

...
Da'Vine Joy Randolph все още се наслаждава на славата след победата
Коментари Харесай

Da`Vine Joy Randolph за спечелването на Оскар, докато беше себе си

Da'Vine Joy Randolph все още се любува на славата след успеха си Оскар за най-хубава поддържаща актриса в „ The Holdovers “ в неделя на 96-та годишните награди на Академията.

По-малко от 24 часа откакто речта й плени милиони по света, Рандолф сподели на съ-водещата на „ CBS Mornings “ Гейл Кинг, че успеха й значи „ миг на комплектност “, и разказа специфична презентация от предходни спечелили, в това число нейната дългогодишна другарка Лупита Нионго, като „ възбуждаща душата “.

По време на церемонията Нионго сподели, че представянето на Рандолф „ е респект към тези, които са помогнали на другите да се излекуват макар от личната им болежка. Това също е респект към баба ви, чиито очила носихте във кино лентата. Каква чест е да видя света през нейните и вашите очи. " Рандолф сподели, че е била зашеметена от речта на Nyong'o за нея.

„ Разговарях с Лупита час, два часа преди този момент. Говорихме особено, постоянно през цялата седмица. Тя в никакъв случай не сподели нищо за това. Тя ми направи масаж през вчерашния ден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР